martes, 10 de junio de 2008


A continuació vam passar pel carrer Banys Nous, que rep aquest nom per que, antigament, a les cases no hi havien banys i la gent venia a rentar-se en aquest carrer. Hi predominen les botigues d'antiguitats i hosteleria que segurament no les trobarem al nostre barri.
Uns metres mes avall hi ha una cruïlla de quatre carrers. A l'esquerra comença el carrer del Call. Al carrer de Call esta la part antiga de la muralla de Barcelona, es nota molt en la fachada de la paret per que hi ha trossos que sobresurten molt.
La plaça del carrer Sant Felip Neri es rectangular amb una font al mig de sis costats que l'envolten. L'estil d'aquests fanals es d'estil romànic, abans els vam veure en el carrer Bertellans i la diferencia que tenen aquest dels altres es que son elèctrics. La fachada de la plaça esta plena de impactes de bala.
Despres vam anar cap a la Plaça Garriga i Bachs que hi ha un monument que esta dedicat a: p. Gallifa: el Dr. Joaquim pou. D. Juan Massana: D. salvador Ablet D. José Navarro: D. Pedro las Tortras D. Svilar Portet: y: Don Ramón mes van sacrificar la seva vida per deu i per la pàtria y per el rei la ciutat agraïda. Enalteix aquí per perspectivament la seva memòria. MCMXXIX: 1929

0 comentarios: